Home / Over ons

Over ons

Relaxrent B.V. staat voor faciliteren van fietsverhuur in regio Zuid-West Nederland door middel van samenwerking met partners in de recreatieve sector.

Over RelaxRent

Jarenlange ervaring in de fietsverhuur

RelaxRent staat samengevat voor: ontzorgen, geen investeringen en goede verhuuropbrengsten voor verhuurpartners.

Zodra het toeristenseizoen aanbreekt en de Zeeuwse Eilanden weer worden bezocht door vakantiegangers, verblijven deze gasten in een breed scala aan accommodaties, variërend van vakantieparken en bungalowparken tot campings, hotels en B&B’s. Velen van hen verkiezen de prachtige omgeving van Zeeland te verkennen per fiets. Maar niet elke bezoeker sleept zijn eigen tweewieler mee van huis, waardoor de vraag naar huurfietsen ontstaat. Wat zou het geweldig zijn als fietsverhuur direct beschikbaar was op de plaats van verblijf!

Dit is waar RelaxRent B.V. in beeld komt. Wij werken nauw samen met partners in de recreatieve sector die hun gasten graag de optie willen bieden om fietsen te huren, of het nu voor een dag, een week of zelfs langer is. Bij ons draait alles om zorgeloze fietsverhuur, zonder gedoe, en we zorgen ervoor dat onze fietsenvoorraad altijd perfect aansluit op de behoeften van onze verhuurpartners.

Als partner van RelaxRent B.V. krijgt u zelfs een speciale verhuurpagina op uw website, waarmee uw klanten eenvoudig online fietsen kunnen reserveren. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om fietsen te verhuren aan klanten die persoonlijk bij uw locatie langskomen en ter plaatse een fiets willen huren.

Hoe het begon impressie
Teamfoto RelaxRent

Hoe het begon…

Wat begonnen is met Supermarkt de Schuur en een klein aantal huurfietsen is uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders van huurfietsen in Zeeland. Vanaf ons hoofdkantoor gevestigd in Burgh-Haamstede, in het hart van de recreatie branche in zeeland, verzorgen wij voor onze partners huurfietsen, online boekingsprogramma en klantenwerving. Ook onze klantenservice staat gereed om alle service te verlenen die u als verhuurpartner nodig heeft om eenvoudig huurfietsen te verhuren vanaf uw locatie.

Door de samenwerking met Fietsverhuur Zeeland is er een zeer groot klantenbestand opgebouwd en wordt dit netwerk nog steeds groter met fietshuurders die vanaf een groot aantal locaties fietsen kunnen huren.

De huurfietsvloot van RelaxRent is ondertussen zeer uitgebreid met diverse soorten huurfietsen zoals stadsfietsen, e-bikes en elektrische bakfietsen zoals de populaire Urban Arrow. Kortom, wij verzorgen het complete verhuurprogramma zodat u alleen nog maar de fietssleutel hoeft te overhandigen aan uw klanten.

Wilt u ook graag bij uw bedrijf huurfietsen gaan aanbieden dan bekijken we graag de mogelijkheden met u en sluit u zich aan bij het grootste fietsverhuur netwerk van Zeeland!

(+31) 0111407498